Werkzaamheden

Als engineer elektronische beveiliging kan ik u in verschillende fases van uw project ondersteunen. Ook kan ik het gehele traject zelfstandig of samen met uw medewerkers op me nemen.

Voorbereidende fase

Al in de voorbereidende fase kan ik u van dienst zijn. Ik heb ervaring met het doornemen van een Programma Van Eisen (PVE) en kan aan de hand daarvan deskundig advies geven over de programmering en certificering. Indien er werkvergunningen aangevraagd of testprotocollen gemaakt moeten worden kan ik deze ook opstellen, ter goedkeuring aanbieden en uitvoeren.

Inbedrijfstellen

Vanuit mijn opgebouwde werkervaring kan ik de uitvoering aansturen en begeleiden, de inbedrijfstelling doen en eventueel beveiligingssystemen testen. Daarnaast ben ik bekend met het programmeren van complexe systemen aan de hand van de juiste documenten (PVE of nota's e.d.). Eventueel kan ik gelijktijdig een revisie of een stuurmatrix bijhouden voor de oplevering.

Oplevering

Tot slot heb ik ervaring met het beoordelen van (bijna) opgeleverd werk aan de hand van verstrekte documenten. In dit stadium kan ik een advies geven over zaken waarvan het beter is als deze nog gewijzigd worden voordat de oplevering plaatsvindt.

Meer weten?

Wilt u weten wat ik voor u kan betekenen? Neem dan contact met mij op.